Als loodgietersbedrijf Groningen met jarenlange ervaring bieden wij een hoogwaardige en duurzame oplossing voor al jouw behoeften in de installatietechniek. Of het nu gaat om het repareren van lekkages, het aanleggen van nieuwe leidingen of het installeren van complete verwarmingssystemen, wij staan voor je klaar met deskundig advies en vakmanschap.

Onze diensten

Niet elk project is hetzelfde, en dat weten wij als loodgietersbedrijf Groningen. Ieder project heeft zijn eigen behoeften en daarom bieden wij allerlei diensten aan die afgestemd zijn op jouw specifieke wensen:

 • Lekkage en reparaties:
  Wij verhelpen snel en efficiënt lekkages en voeren reparaties uit aan leidingen en afvoersystemen.

 • Installatie van sanitair:
  Of u een compleet nieuwe badkamer nodig heeft, een kraan aangelegd wilt hebben of een onderdeel vervangen wilt hebben, bij Haan Installatietechniek bent u aan het goede adres.

 • Verwarming:
  Wij installeren en onderhouden diverse verwarmingssystemen, van traditionele ketels tot moderne warmtepompen.

 • Dak- en zinkwerk:
  Voor alle werkzaamheden aan daken en zinkwerk kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor duurzame oplossingen die jarenlang meegaan. 

 
loodgietersbedrijf Groningen
Loodgietersbedrijf Groningen

Onze werkwijze

Bij Haan Installatietechniek hanteren wij een klantgerichte aanpak. Dit betekent dat wij vanaf het eerste contactmoment tot de oplevering van het project nauw met je blijven communiceren.
We beginnen met een adviesgesprek en komen graag bij je langs om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Op basis van het adviesgesprek ontvang je van ons een offerte, en na goedkeuring van deze offerte gaan wij aan de slag met de vakkundige uitvoering van deze werkzaamheden.
Na afronding van het project nemen wij alles met je door en zorgen wij voor een nette oplevering.

Waarom kiezen voor Haan Installatietechniek?

Haan Installatietechniek is een vertrouwde naam als loodgietersbedrijf Groningen en omstreken. Onze klanten waarderen ons om de volgende redenen:

 • Vakmanschap:
  Ons team bestaat uit verschillende specialisten met alle hun eigen kwaliteiten. Onze ervaren en gecertificeerde loodgieters staan garant voor hoogwaardige kwaliteit.
 • Betrouwbaarheid:
  Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat jouw project binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond.
 • Duurzaamheid:
  Wij hechten veel waarde aan duurzame oplossingen en werken met milieuvriendelijke materialen en technieken.
 • Klantgerichtheid:
  Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden maatwerk oplossingen
loodgietersbedrijf Groningen

Contact loodgietersbedrijf Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar loodgietersbedrijf in Groningen? Neem dan vandaag nog contact op met Haan Installatietechniek. Wij staan klaar om je te helpen met al jouw loodgieters werkzaamheden.