Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Haan Installatietechniek. We zijn begonnen als klein bedrijf dat is opgericht door Gerard Haan en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote onderneming met meerdere medewerkers. Daar zijn we maar wat trots op.

Je zou kunnen zeggen dat niks ons te gek is. We hebben verschillende specialisten in huis waarvan elk zijn eigen kwaliteiten heeft en daarom hebben we voor vrijwel elke technische kwestie een oplossing. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je een particulier of een bedrijf bent: wij helpen je graag!

We hebben een specialist op het gebied van zonnepanelen, meerdere loodgieters met een brede expertise, enkele elektriciens met verstand van hun vak en we beschikken over teamleden die met passie aan de slag gaan met het installeren van jouw nieuwe warmtepomp.

Al deze diensten leveren we snel en goed. Het vertrouwen dat jij in ons legt willen we graag belonen door betrouwbaar te zijn. We komen afspraken na en leveren kwalitatief goed werk.

Natuurlijk hebben wij als bedrijf een passie. Die passie ligt voor ons in uitdagende projecten. Wij zijn namelijk niet voor één gat te vangen. We halen er een hoop plezier uit om aan het einde van de dag een mooi en duurzaam project op te leveren.


Haan installatietechniek